Tuesday, 4 December 2012

Herbal Blend Multi-Purpose Cream


Herbal Blend Multi-Purpose Cream
4 oz

Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary

__________________________________
TESTIMONI Puan Elmaliana
Saya jatuh chenta dengan Herbal Blend ni setelah mencuba pada anak saya, Adelia Damia yang mengidap ekzema sejak kecil.  Sejak kecil Adelia Damia alergik dengan produk tenusu, kesian dia.. xboleh tersilap makan, mesti badan naik merah2 gatal-gatal..Damia juga akan muntah sekiranya tersilap makan produk yang mengandungi tenusu.  Dia akan mula menggaru sehingga berdarah. Di tengah malam juga dia akan terjaga dan menangis-nangis kerana gatal ekzema.

Damia juga tidak tahan dengan cuaca panas, tidur malam mesti pasang kipas dan aircond.  Saya juga perasan yang Damia kulit Damia akan merah-merah selepas mandi kolam renang, mungkin juga tidak tahan dengan air klorin.

Sejak saya memandikan dia dengan Basic H, Sapu Herbal Blend dan Minum Milk Shake.  Saya dapati kulit Adelia Damia ketara semakin licin dan tiada lagi gatal-gatal.  Dia juga dapat menikmati ais krim, coklat dan produk tenusu seperti kanak-kanak lain.  Alhamdulillah, saya sangat berpuas hati dengan produk ini. 

Selepas seminggu menggunakan Basic H untuk mandi, Sapu losyen Herbal Blend dan Minum Meal Shake. Alhamdulillah


Sekarang hanya tinggal parut kesan luka lama ekzema, tiada lagi gatal-gatal dan alergik.


Puan Rozana Zawawi [Anna]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 
884971]
017-6876919| roxette.zeck@gmail.com 

0 comments:

Post a Comment